U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN EXPOSANTEN » Klimaatneutraal hondenvoer met natuurlijke ingrediënten is goed voor hond én planeet

Nieuws van de exposanten

Klimaatneutraal hondenvoer met natuurlijke ingrediënten is goed voor hond én planeet

Duurzaamheid is een belangrijk thema en voor veel hondenliefhebbers net zo belangrijk als gezonde diervoeding. Het voeren van honden met gezonde en kwalitatief hoogstaande voeding mag niet ten koste gaan van het milieu. Goood compenseert daarom de CO2 die onvermijdelijk vrijkomt tijdens de landbouw, productie en het transport van de hondenvoeding, door deel te nemen aan internationaal gecertificeerde herbebossingsprojecten in Duitsland, Togo en Brazilië.

Recyclebare verpakkingen
Dat is niet alles. Ook de verpakkingen zijn gemaakt met oog voor de planeet. De FSC-gecertificeerde gerecyclede doos beschermt het recyclebare freshpack tegen licht, zodat waardevolle vitamines in de hondenvoeding bewaard blijven.

Korte ingrediëntenlijst
Goood wordt in Duitsland CO2-neutraal geproduceerd van natuurlijke, lokale en biologische ingrediënten. De recepturen van zijn kort: zonder onnodige toevoegingen. Ze bevatten per smaak slechts één soort proteïne en zijn daarom voor de meest gevoelige honden geschikt. De dierlijke eiwitten zijn volledig afkomstig van gecertificeerde vrije uitloop, biologische landbouw of duurzame visserij. Bovendien is de voeding graanvrij en bevat het geen conserveringsmiddelen of kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Goood is verkrijgbaar als droogvoer, natvoer en snacks.

Laat je inspireren en kom erachter wat Goood zo bijzonder maakt!
Stand 341, hal 3.

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM
  • Animal Special Products Int.