U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN EXPOSANTEN » Ferplast Ariël 10 Sanitized kattentoilet

Nieuws van de exposanten

Ferplast Ariël 10 Sanitized kattentoilet

Het “Ferplast Ariël 10 Sanitized kattentoilet” is een innovatie op vele fronten.
De geïntegreerde zeefbodem zorgt ervoor dat de uitwerpselen van de kat heel gemakkelijk en hygiënisch uit de kattenbakvulling te zeven zijn. Het verbruik en verspilling van kattenbakvulling wordt hierdoor gereduceerd en is minimaal.
Het gebruik van kattenbakzakken is bij dit kattentoilet dan ook niet meer nodig.
De Sanitized®-hygiënefunctie combineert frisheid, comfort en materiaalbescherming, allemaal aspecten die worden gebruikt in het Ferplast Ariël 10 kattentoilet. Het idee achter deze beschermende technologie is het verminderen en voorkomen van de kolonisatie en vermenigvuldiging van bacteriën, schimmels, meeldauw, algen of huisstofmijt - de oorzaak van ongewenste geuren, vlekken en materiaalmoeheid - door de antimicrobiële behandeling. De antimicrobiële Sanitized®-behandeling, die al jaren wereldwijd wordt uitgeprobeerd en getest, biedt diepgaande bescherming.
Veilig en duurzaam: de Sanitized®-hygiënefunctie kan tijdens het productieproces worden geïntegreerd, waardoor deze bescherming permanent blijft omdat deze niet uitwast.
Bij gebruik in kunststoffen biedt de antimicrobiële Sanitized®-technologie waardevolle ondersteuning voor hygiënemaatregelen in kattentoiletten, voer en waterbakken, evenals in keukens en badkamers, ziekenhuizen, verpleeghuizen en in openbaar vervoer (bijv. behandelde wandbekleding, vloeren, deurgrepen en zitvlakken).
Het Ferplast Ariël 10 Sanitized kattentoilet wordt nu geïntroduceerd in een mooie display-box met een kopkaart waar ook duidelijk deze belangrijke informatie op vermeld staat.

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM
  • Animal Special Products Int.