U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN EXPOSANTEN » Meer dan kwaliteitsproducten

Nieuws van de exposanten

Meer dan kwaliteitsproducten

Kennisplatform
Het door NML health ontwikkelde kennisplatform verzorgt educatie en voorlichting over natuurlijke diergeneeskunde in de vorm van lezingen, thema-avonden en publicaties. In dit kennisplatform participeren dierenartsen, specialisten, therapeuten, wetenschappers en (professionele) gebruikers. Samen staan zij voor het delen van kennis over het op een natuurlijke, veilige en effectieve manier bevorderen en in stand houden van diergezondheid.

Communicatie
Via een nieuwsbrief houdt NML health haar klanten op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Productinformatie, up-to-date kennis en praktijkervaringen worden gedeeld op onze website www.nmlhealth.com. Ook door actieve deelname aan congressen en evenementen en via social media promoten wij onze merken en delen wij kennis en informatie op het gebied van diergezondheid.

Daarnaast zoeken we heel graag de samenwerking op door samen met onze verkopers meer te vertellen over gebruik en ervaringen van onze producten. We zetten de speciaalzaak in het zonnetje, schrijven een unieke tekst en promoten dit op onze social media kanalen.

Ons team staat voor je klaar!

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM
  • Animal Special Products Int.