U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN EXPOSANTEN » Duik in het nieuwe Aqua Della gamma

Nieuws van de exposanten

Duik in het nieuwe Aqua Della gamma

EBI brengt haar eigen Aqua Della aquarium range op de markt genaamd Urbyss, deze kleine tot middelgrote waterparadijzen, hebben een inhoud van 10 tot 49 liter en zijn gemaakt van 5mm gebogen en gepolijst glas. Ze zijn daardoor ideaal voor zowel gezinnen als voor de gevorderde aquarium fanaat. De Urbyss bestaat uit 3 types: R – Rectangle, Q – Cubical en de Stretch. De R en Q bestaan uit 4 formaten, de Stretch is beschikbaar in 1 langwerpig formaat. Een bijzonder aquarium die in de lengte wordt geplaatst zodat er in de diepte ge-aquascaped kan worden.

Aqua Della komt ook met bijhorende waterfilterpompjes en een unieke dimbare LED-lamp met 5 lichtstanden.

Breng je aquarium helemaal tot leven met één van de 30 nieuwe planten van Aqua Della. Alle planten zijn gemaakt van flexibele kunststof en bewegen heel natuurlijk met de stroming mee. Ze blijven stevig op de bodem staan dankzij de voet uit kunsthars. Met grote zorg worden alle Aqua Della producten getest op kwaliteit, functionaliteit en veiligheid.

Wees van harte welkom op onze stand 361 / Hal 3 en voel u “Home@Laroy Group” op onze ruime stand met meer dan 2000 tentoongestelde artikelen die uw zaak een boost kunnen geven in 2020! Of geniet samen met uw Accountmanager van een lekker drankje terwijl u bespreekt wat u bezig houdt. We zijn er voor u!

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM
  • Animal Special Products Int.