U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN EXPOSANTEN » Vita Complete® Pure Natural Dogfood

Nieuws van de exposanten

Vita Complete® Pure Natural Dogfood

Wat is VITA COMPLETE® PURE NATURAL DOGFOOD?
In het kort: Vita Complete® Pure Natural Dogfood is een puur natuurlijke hondenvoeding op basis van één magere eiwitbron (kalkoen) en aangevuld met rijst, kruiden, groenten en vruchten. De voeding is volgens tarwevrije receptuur geproduceerd, waardoor deze voor honden met een intolerantie voor tarwegluten geschikt is.
Het gebruik van kalkoen als magere eiwitbron, rijst als goed verteerbare bron van koolhydraten, toevoeging van meer voedingsvezels én vers vlees (10% van het totaal vlees aandeel) zorgen voor een optimale vertering (alle voedingsstoffen worden opgenomen) en een optimale stoelgang.
Het Vita Complete® Pure Natural Dogfood assortiment is exclusief verkrijgbaar in het speciaalzaken kanaal! Kijk voor meer informatie op www.vitakraft.be

ASSORTIMENT
De voeding is afgestemd op de levensfase en rasgrootte van de hond. De JUNIOR, ADULT en SENIOR varianten zijn alle drie verdeeld in aparte voeding voor MINI, MEDIUM en MAXI honden en hun specifieke behoeftes. Zo wordt er bij MINI-honden meer aandacht besteed aan Dental Care, Skin&Coat en Odour Stop. Bij MEDIUM-honden aan Activity, Defence en Digestion, terwijl bij de allergrootsten de focus ligt op Digestion, Joints en Skin&Coat. Genoemde focuspunten worden uitgelegd in de brochure en op de verpakking.

Vitakraft. Uit liefde…..voor de natuur!

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM
  • Animal Special Products Int.