U bent hier: BEZOEKEN » EXPOSANTENLIJST » CARE TAILS B.V. & COOL4PETS.BIZ

EXPOSANTENLIJST

Nieuws

Scruffy Chop Grooming Spa - therapeutische genezing voor lichaam en geest

Een natuurlijke en hypoallergene hondenshampoo gebaseerd op Dode Zee-mineralen die al duizenden jaren bekend staan om hun therapeutische geneeskrachtige werking.

Meer info

IcePaw – supplement en voeding voor honden die er samen met hun baasjes een actieve levensstijl op nahouden

IcePaw is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis en 30 jaar ervaring van een wereldkampioen en Guinness boek recordhouder hondenslee racen.

Meer info

MicrocynAH - een natuurlijke antibioticavrije wond- en huidverzorgingsproduct met 145 patenten en 40+ klinische onderzoeksresultaten

Het lichaam heeft zijn eigen manier om zichzelf te verdedigen en te genezen. Een van de dingen die het lichaam doet is het aanmaken van hypochloor zuur. DIt speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem (het doden van bacteriën) en het verminderen van ontstekingen. In hoge concentraties bevordert het de genezing van weefsel.

Meer info

The Rockster - superfood voor extra vitaliteit van honden.

"Naast verbeteringen van de kwaliteit van huid en vacht, lijkt Rockster voer een positief effect te hebben op de vitaliteit van honden. Zelfs moeilijke eters vinden hun ideale menu in het keuze aanbod. Ook heeft Rockster andere gunstige effecten bij bepaalde stoornissen zoals : nier- en maag problemen, colitis, pancreatitis, gewichtsproblemen, stofwisselingsproblemen, lethargie, urineweginfecties en gedragsproblemen. "- Dr. Thierry Bedossa, een van de meest gerespecteerde dierenartsen van Frankrijk

Meer info
Terug naar overzicht
  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM
  • Animal Special Products Int.