U bent hier: PROGRAMMA » NEW@ANIDO

NEW@ANIDO 2018

De NEW@ANIDO is een wedstrijd die de beste innovaties bekroont op de beurs. Alle deelnemende producten zijn nà 1/09/2017 op de Belgische pet care markt verschenen. Het zijn de bezoekers die via stemming op de beurs hebben bepaald wie de winnaars zijn.


WINNAARS CATEGORIE VOEDING:

1ste plaats: ICE CREAM MIX FOR DOGS van SMOOFL
Een nieuwe hondensnack: een mix boordevol fruit die je moet invriezen! Het resultaat is een zelfgemaakte lekker frisse en gezonde snack voor de warme zomerdagen.
Lees meer...

2de plaats: DENTAL XS van NESTLE PURINA
Een stick speciaal ontworpen voor kleine honden om in hun kaak te passen. De Purina® DentaLife® stick is voorzien van een honinggraat textuur die zelfs de moeilijk bereikbare tanden helpt te reinigen.
Lees meer...

3de plaats: RIVERWOOD 100% NATURAL DOG NUTRITION van JOHNSON PETFOODS
Een ambachtelijke voeding waarin de allerbeste ingrediënten zitten verwerkt. Er zijn 6 soorten Riverwood met in elke variant 3 hypoallergene eiwitbronnen.
Lees meer...

 

WINNAARS CATEGORIE VERZORGINGSPRODUCTEN & ACCESSOIRES
1ste plaats: TIPI MOHAKI & KIONI TIPI TENT van BEEZTEES
De kat voelt zich een echte indiaan in de Beeztees Kioni Tipi en Mohaki Tipi Tent. De design en aantrekkelijke vormgeving van deze tipi tent maken er een echte eyeCATcher van voor in huis!
Lees meer...

2de plaats: RELAXOPET van QUINMO
Een innovatie op het gebied van angst, stress en probleemgedrag bij (huis)dieren. Verkrijgbaar in de versies RelaxoDog, RelaxoCat, RelaxoBird en RelaxoHorse.
Lees meer...

3de plaats: OROPHARMA DISINFECT SPRAY van VERSELE-LAGA
Een gebruiksklare spray voor de ontsmetting van de omgevingsmaterialen van dieren.
Lees meer...

 

Download hier het overzicht van alle nieuwe producten die hebben meegedongen naar de 2018 new@anido award per categorie:

>> categorie 1: voeding
>> categorie 2:  accessoires en verzorgingsproducten


 

 

 

 


 

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM