U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWIGHEDEN EXPOSANTEN » The Rockster - superfood voor extra vitaliteit van honden.

Nieuwigheden exposanten

The Rockster - superfood voor extra vitaliteit van honden.

Ingredienten die voldoen aan de hoogste standaarden voor biologische certificering, DE Bio-Kries.

Voeding voor een optimale gezondheid is meer dan alleen hoogwaardige ingrediënten. Rockster voer wordt langzaam gepocheerd om het behoud van voedingsstoffen en smaak te garanderen, en om bacteriën te doden.

In het kader van Rockster’s toewijding aan de vitaliteit en gezondheid van huisdieren, biedt Rockster nu de mogelijkheid aan eigenaren van gezelschapsdieren om een voedingsadvies van een gecertificeerde voedingsdeskundige aan te vragen - GRATIS!
Bianca is een van de weinig volledige gekwalificeerde huisdiervoedingsdeskundigen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, met een BSc (hons), PGDip Nutrition & Canine Nutrition, MSFTR, CPN. Eerder stond Bianca aan het hoofd van het voedingsteam bij een toonaangevend natuurlijk rauwe voeding bedrijf in het Verenigd Koninkrijk.

Veterinair goedgekeurd.
"Naast verbeteringen van de kwaliteit van huid en vacht, lijkt Rockster voer een positief effect te hebben op de vitaliteit van honden. Zelfs moeilijke eters vinden hun ideale menu in het keuze aanbod. Ook heeft Rockster andere gunstige effecten bij bepaalde stoornissen zoals : nier- en maag problemen, colitis, pancreatitis, gewichtsproblemen, stofwisselingsproblemen, lethargie, urineweginfecties en gedragsproblemen. "- Dr. Thierry Bedossa, een van de meest gerespecteerde dierenartsen van Frankrijk

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM