U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWIGHEDEN EXPOSANTEN » NIEUW! Unieke natuurlijke granen en glutenvrije kattenvoeding; Healthy Cat!

Nieuwigheden exposanten

NIEUW! Unieke natuurlijke granen en glutenvrije kattenvoeding; Healthy Cat!

De smakelijke voeding is volledig granen en gluten vrij en is uniek door het hoge gehalte vers vlees (of vis) en diverse gezonde groenten, fruit en kruiden en gebruik van Prebiotica en Probiotica! Hiermee wordt zoveel mogelijk de voeding nagebootst die in het wild wordt gegeten.

De makkelijk verteerbare, complete voeding bevat geen witte aardappelen, gemengde vleeseiwitten, synthetische geur-, kleur- en smaak-stoffen, bewaarmiddelen of andere ingrediënten waarvan wij weten dat zij allergieën kunnen veroorzaken.

Healthy Cat is hypoallergeen en uitermate geschikt voor (allergie)gevoelige katten om te gebruiken als eliminatiedieet. De voeding is makkelijk verteerbaar en zeer goed opneembaar. Het gebruik van Yucca helpt de (kattenbak) geur te reduceren. De extra toevoeging van zalmolie zorgt voor omega 3- en 6-vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid en mooie vacht en de glucosamine en chondroïtine voor sterke, soepele spieren en gewrichten.

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM