U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWIGHEDEN EXPOSANTEN » HUNTER Porto kettingen & leibanden, uit premium ecologisch en plantaardig leer.

Nieuwigheden exposanten

HUNTER Porto kettingen & leibanden, uit premium ecologisch en plantaardig leer.

Bij dit product ligt de focus op milieubescherming. De PORTO-ketting is vervaardigd uit premium ecologisch en plantaardig leer. De tannine voor dit eco-leer is afkomstig van olijfbladeren en meer bepaald van olijf-extracten. De extractie van tannines is milieuvriendelijk en hernieuwbaar - wat iedereen ten goede komt ! Dit natuurlijke en duurzame leer zal u verleiden door zijn zachtheid, enorme waterdichtheid en zijn vleugje Middellandse Zee. Bovendien voldoen de kettingen en leibanden van PORTO aan de verfijnde en functionele vereisten van HUNTER-producten die "Made in Germany" zijn.

De PORTO-collectie is gebaseerd op een eenvoudig ontwerp waarbij premium ecologisch en plantaardig leer centraal staat. De collectie bestaat uit 8 verschillende maten en is verkrijgbaar in vier kleuren: cognac, tabak, donkerbruin en zwart met voor elke ketting de bijbehorende leiband.

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM