U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWIGHEDEN EXPOSANTEN » Nieuw Belgisch merk van natuurlijk, koudgeperste hondenvoeding

Nieuwigheden exposanten

Nieuw Belgisch merk van natuurlijk, koudgeperste hondenvoeding

De HerbaFix-voeding legt volledig de focus op een optimale darmfora en een goede werking van de (spijsverterings)organen. Dit doen we door te kiezen voor functionele ingredienten. Deze hebben een ondersteunende werking naar darmgezondheid, bloedsuikerspiegel en insulinegevoeligheid, ontstekingsreacties, immuniteit of orgaanwerking. Het zijn kwaliteitsingredienten waarvan bewezen is dat ze een effect hebben op een bepaalde bacteriecultuur of de werking naar specifieke organen toe.
Voor de ondersteuning van de organen zoals lever, maag en urinewegen, werken we met medicenale kruiden. Vandaar de naam HERBAFIX.
De gemoedstoestand bij honden is veel meer afhankelijk van de samenstelling van de darmflora en de gezondheid van het spijsverteringsstelsel dan we tot nu toe dachten. Er is een duidelijk verband tussen voeding en angst, depressies, terughoudendheid, hyperactiviteit. Maar juist ook een verband tussen voeding en gevoelens van moed, rust en vertrouwen. Juist daarom hebben we een functionele hondenvoeding ontwikkeld die de focus legt op een optimale darmfora, stabiele bloedsuikerspiegel én een goede werking van de (spijsverterings)organen. Dieren die zich goed in hun vel voelen, daar doen we het voor! HerbaFix BLUE, hypoallergene voeding met kurkuma en mariadistel - Brengt rust.
HerbaFix YELLOW, vertering bevorderende voeding met zoethout en kaneel - Brengt moed. HerbaFix RED, vitaliteit stimulerende voeding met brandnetel en mariadistel - Brengt vertrouwen.

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM