U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWIGHEDEN EXPOSANTEN » Tabby Tijger lanceert de Beste kattenhengel ter wereld!

Nieuwigheden exposanten

Tabby Tijger lanceert de Beste kattenhengel ter wereld!

De Tabby Tijger INSTINCT kattenhengel is een hoog kwalitatieve hengel die het jachtinstinct opwekt en waar men allerlei vullingen uit het Tabby Tijger gamma aan kan bevestigen. Zo kan je telkens het juiste speeltje voor elk type kat en/of ras aan de hengel bevestigen. De nieuwe hengel is het resultaat van onderzoek in nauwe samenwerking met kattengedragtherapeuten en kattenexperts om te bepalen hoe katten reageren op impuls, rotatie en geurverrijking.

Een Tabby Tijger tov de klassieke hengels verschilt in alle opzichten.
Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

- Innovatieve lichtgewicht polymeren hengel die voor sterkte én flexibiliteit zorgen, dewelke belangrijk is tijdens het spelen met de kat. Zijn flexibiliteit zorgt ervoor dat hij niet doorbuigt of breekt tijdens het spelen.

- Meer ergonomie tijdens zwaaibewegingen waardoor je comfortabeler met de hengel aan de slag kan gaan. Hoe soepeler het spelen is, hoe langer en vaker er met de kat gespeeld zal worden.

- Bevat een roterend mechanisme met 77kg trekkracht! Dit zorgt ervoor dat hij cat-proof is, zowel voor Bengalen als voor Main-Coon katten. Beloofd!

- Heeft een Easy Snip-Snap slotje dat ervoor zorgt dat je op een snelle manier van speeltje kan veranderen. Dankzij een vlotte beweging kan je het speeltje veranderen, nog sneller dan een pitstop van een F1. Zo wordt het speelmoment met de kat niet onderbroken.

- Veiligheid eerst! De hengel bevat een siliconen beschermhoesje dat over het Easy Snip-Snap slotje kan worden geschoven wat maakt dat de tandjes van de kat niet met het metaal in contact komen

Deze kattenhengel is de enige kattenhengel met standaard garantie, dewelke kan uitgebreid worden naar 365 dagen!
De Tabby Tijger is verkrijgbaar in twee lengtes (90cm en 65cm).

Kom hem ontdekken en uitproberen tijdens de lancering op Anido op stand 673.

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM