U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWIGHEDEN EXPOSANTEN » RelaxoPet - bij angst, stress en gedragsproblemen

Nieuwigheden exposanten

RelaxoPet - bij angst, stress en gedragsproblemen

RelaxoPet is een innovatief kwaliteitsproduct ter bestrijding van probleemgedrag, angst en stress bij (huis)dieren. Het is een geluidsmodule ontwikkeld door een Duitse hypnotherapeut en een dierenarts. De geluidsmodule, gebaseerd op silent subliminale klanken zorgt voor een directe en onbewuste diepe ontspanning bij honden, katten en paarden. RelaxoPet is speciaal afgestemd op de gevoelige, hoogfrequente gehoor zin van dieren. Het apparaat werkt volledig automatisch, draadloos en effectief, zowel binnen als ook buiten, in de trailer en in de auto, gegarandeerd zonder bijwerkingen.

De geluidsmodule omvat 6 (voor RelaxoHorse 8) voor het menselijke oor niet bewust waarneembare, subliminale audiotracks, die bij honden, katten, vogels en paarden leiden tot een diep ontspannen toestand. De ontspanning kan met of zonder ontspanningsmuziek gebeuren. In meer dan 5 jaar intensief onderzoek-, en ontwikkelingswerk heeft RelaxoPet de compleet nieuwe, subliminale klankreeksen voor dieren ontwikkeld en de tot dusver onopgemerkte aspecten van hersenonderzoek bij dieren geïntegreerd. De sound module is exact op het gehoor van de desbetreffende diergroep afgestemd en daarom ook niet te vergelijken met conventionele ontspanningsmuziek.

RelaxoPet kan in het onderbewustzijn van het dier bestaande programma’s letterlijk een nieuwe vorm geven. Negatieve verwachtingen worden verwijderd en destructieve patronen worden vervangen door positieve inbreng. RelaxoPet laat het dier geluiden horen (dat zijn subliminale, onderbewust waarneembare klanken) die effecten op beide hersenhelften hebben. De linker hersenhelft is verantwoordelijk voor het analytische, rationele denken en gaat over klanken en geluiden. De rechterhelft waar de emoties zetelen is verantwoordelijk voor het ruimtelijke, totale beeld, werkt parallel en maakt het plaatje als het ware compleet. Deze onderbewust waargenomen klanken zorgen ervoor dat bang makende geluiden zoals knallend vuurwerk of onweer maar ook stress situaties zoals alleen thuis zijn en rijzen in de auto na een tijdje niet meer als beangstigend worden ervaren.

terug naar overzicht

  • happy dog
  • versele
  • TRANSGROOM